Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0312212 67 90
Belgegeçer : 0312212 98 13 ..
WEB https://mimarsinanmtal.meb.k12.tr
Adres : Emniyet mah. milas sok no 82 teknik okullar beşevler E Posta mimarsinanendustrimesleklisesigmail.com.tr
VİZYON : Türkiye´nin inşasında öncü ve örnek okul olmak.
MİSYON : Biz Ankara Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; Türkiye´mizin imarı için 1931´den bu güne bilimsel, çağdaş eğitimde insanların ve toplumların değer yargılarına saygı duyan, demokrasi bilinci oluşmuş, görgü kurallarını mesleklerinde uygulayan, ülke kalkınması için bilgi toplumuna ulaşmayı hedefleyen bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tan gün tam yıl
Isınma : Doğalgaz kalorifer
Servis : Yok
Ulaşım : Okulumuza Ankaray ,belediye otobüsleri,özel halk otobüsleri ve dolmuş ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Gazi üniversite kampüsünün arka tarafında Sabancı kız yurdu yakınlarında Teknik okullar mevkiinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 9 km ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Her cuma voleybol maçları yapilir