ANKARA / YENİMAHALLE - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

320 saatlık yaz staj uygulamasını tamamlayıp bitiren öğrencilerin girebileceği staj bitirme sınav tarihleri yayınlanmıştır.

Eyl

2018-2019 Öğretim yılı 9.sınıflar uyum programı 10/09/2018 pazartesi günü 10:00-12:00 saatleri arasında başlayacaktır.

Ock

HAZİRAN AYI İÇİNDE YAPILACAK OLAN USTALIK VE KALFALIK SINAVLARININ TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR

Haz

Ölçme Değerndrme Uygulalrı izleme Araştırma ve Geliştirme Projesi kapsamında okulumuz 9.sınıflarından 9-B 9-E 9-H ve 9-K sınıflları öğrencilerinin ve öğretmenlerini aşağıdaki linklerden sisteme girip anketi doldurmaları gerekmektedir.

May

Okulumuzda her yıl düzenlenen ve okul mezunlarımızı bir araya getirmeyi amaçlayan pilav günü 6 Mayıs 2018 tatihinde okulumuz da yapılacaktır.Aynı gün okul ana binada ÖSYM sınavı olduğundan girişler teknik lise kapısından yapılacaktır.

2017-2018 öğretim yılı 2. dönem ortak sınav takvimi yayınlanmıştır.

Ock

Şubat Ayı Sorumluluk sınav Takvimi Yayınlanmıştır.

tarih : 19/09/2017

saat: 08:40 dersin adı : işletmelerde beceri eğitimi statik yapı teknik ressamlığı (S.Y.T.R)   EML-12 (Uygulama)

Haz

11.sınıfa geçen öğrencilerin dal yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.Dosya pdf formatındadır.

Haz

Satranç kulübümüzün ikinci dönem düzenlediği turnuvada TL 12- sınıfında Resul  DAĞDANOW ile ATP 10 C sınıfından Tunahan YAZICI.final maçına kalmışlardır.01/06/2017 tarihinde düzenlene final maçını  Resul DAĞDANOW kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

2015-2019 Stratejik Planımız yayınlanmıştır.Plana Dosyalar Bağlantısından ulaşabilirsiniz.