ANKARA / YENİMAHALLE - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Eyl

320 saatlık yaz staj uygulamasını tamamlayıp bitiren öğrencilerin girebileceği staj bitirme sınav tarihleri yayınlanmıştır.

Eyl

2018-2019 Öğretim yılı 9.sınıflar uyum programı 10/09/2018 pazartesi günü 10:00-12:00 saatleri arasında başlayacaktır.

Ock

HAZİRAN AYI İÇİNDE YAPILACAK OLAN USTALIK VE KALFALIK SINAVLARININ TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR

Haz

Ölçme Değerndrme Uygulalrı izleme Araştırma ve Geliştirme Projesi kapsamında okulumuz 9.sınıflarından 9-B 9-E 9-H ve 9-K sınıflları öğrencilerinin ve öğretmenlerini aşağıdaki linklerden sisteme girip anketi doldurmaları gerekmektedir.

May

Okulumuzda her yıl düzenlenen ve okul mezunlarımızı bir araya getirmeyi amaçlayan pilav günü 6 Mayıs 2018 tatihinde okulumuz da yapılacaktır.Aynı gün okul ana binada ÖSYM sınavı olduğundan girişler teknik lise kapısından yapılacaktır.

Haz

11.sınıfa geçen öğrencilerin dal yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.Dosya pdf formatındadır.

Haz

Satranç kulübümüzün ikinci dönem düzenlediği turnuvada TL 12- sınıfında Resul  DAĞDANOW ile ATP 10 C sınıfından Tunahan YAZICI.final maçına kalmışlardır.01/06/2017 tarihinde düzenlene final maçını  Resul DAĞDANOW kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

2015-2019 Stratejik Planımız yayınlanmıştır.Plana Dosyalar Bağlantısından ulaşabilirsiniz.