ANKARA / YENİMAHALLE - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz Tesisat Teknolojileri Alan Şefi Taner Yıldız’ın babası vefat etmiştir. Cenazi bu gün (Pazar) İkindi namazına müteakip Defnedilmiştir. Merhuma allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Okul yönetimi.

Eyl

19 Eylül gaziler künü kutlamaları kapsamından okulumuza davet edilen gazilerimizle öğrencilerimizin katılımıyla kutlama programı düzenlendi.

May

EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.

Tem

2018-2019 eğitim öğretim yılından 11 sınıflarda okutulacak dalların yerleşim sonuçları açıklandı

Haz

12.sınıf Mezun durumundaki öğrencilerin Diploma ve İş yeri açma belgeleri düzenlenmiştir.

Belgeler hafta içi her gün, gün içerisinde ilgili müdür yardımcısından teslim alınabilecektir.

Atp öğrencilerinin belge almak için öğleden önce gelmeleri yararlarına olacaktır.

Haz

Tanay öğretmenimiz ve Serkan Öğretmenimizin düzenlediği ve tüm dönem boyuncan öğrencilerin kitap okuyarak geçirdikleri okuama etkinliğimiz Münazara ile son buldu.Öğrencilerimiz ödüllerini Okul müdürümüzün elinden aldılar.

May

Okulumuz öğretmeni Ayhan ŞENEL´in kayın validesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah´tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

May

Okulumda gelenekselleşen satranç turnuvası heyecanlı bir şekilde devam ediyor.

Final maçı 7 mayıs 2018 tarihinde okulumuz amfisinde yapılacaktır.

Mrt

Prof. Dr. Orhan Kural 29 Mart perşembe günü Okulumuza geliyor.

Mrt

Okul temsilcimiz Emirhan Kılıçarslan, okulun sorunları ve ihityaçlarının giderilmesi konularını konuşmak için Yenimahalle belediye başkanı Sayın Fethi Yaşar ile buluştu.