ANKARA / YENİMAHALLE - Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Tanay öğretmenimiz ve Serkan Öğretmenimizin düzenlediği ve tüm dönem boyuncan öğrencilerin kitap okuyarak geçirdikleri okuama etkinliğimiz Münazara ile son buldu.Öğrencilerimiz ödüllerini Okul müdürümüzün elinden aldılar.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İşletmelerde Beceri Eğitimi Sınav Takvimi

May

HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR.

May

Okulumuz öğretmeni Ayhan ŞENEL´in kayın validesi vefat etmiştir. Merhumeye Allah´tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

May

Dönem Sonu Ortak Sınava girmek isteyen öğrencilerin yazılı başvurusu 28-29 MAYIS  2018  tarihlerinde ilgili ders Öğretmeni ve Müdür yardımcısı´na yazılı olarak yapılacaktır.30-31 MAYIS/ 1 HAZİRAN tarihlerinde dönem sonu ortak sınavları yapılacaktır.

Okulumda gelenekselleşen satranç turnuvası heyecanlı bir şekilde devam ediyor.

Final maçı 7 mayıs 2018 tarihinde okulumuz amfisinde yapılacaktır.

Mrt

Prof. Dr. Orhan Kural 29 Mart perşembe günü Okulumuza geliyor.

Mrt

Okul temsilcimiz Emirhan Kılıçarslan, okulun sorunları ve ihityaçlarının giderilmesi konularını konuşmak için Yenimahalle belediye başkanı Sayın Fethi Yaşar ile buluştu.

Okulumuz öğrencisinin başarısı